Quality time met je gezin
en op de piste? Dat kan!

Met onze skilessen, opvang en animatie voor kids, beleven je kinderen de tijd van hun leven.

Verder zijn onze accommodaties super kindvriendelijk en dicht bij de pistes zodat je niet te ver met het skimateriaal moet sjouwen. De skireizen van Uniqueski staan volledig in het teken van fun, comfort en ongedwongen plezier voor het hele gezin. Tijdens onze familievakanties valt er heel veel voor kinderen te beleven. Ontdek hieronder wat we voor hen in petto hebben.

Skilessen
voor kids

Iedere voormiddag gaan er skilessen voor kinderen door. In een ontspannen sfeer en met veel geduld leren onze Belgische skimonitoren jouw kids de kneepjes van het skiën. Onze skimonitoren zijn zeer ervaren en besteden steeds voldoende aandacht aan veiligheid.

Junikskes
kinderclub

Tussen 14u00 en 17u00 kunnen de kinderen die te jong zijn om voor- en namiddag te skiën bij onze Junikskes Kinderclub terecht. Tussen 17u00 en 18u00 is er dan weer een te gekke kinderanimatie voorzien voor kids van alle leeftijden. Zo heb jij de kans om rustig te genieten van een heerlijk aperitief aan de bar.

Begeleide kinderski

Voor kinderen die minstens zelfstandig op een blauwe piste kunnen skiën, organiseren we op twee namiddagen een begeleide kinderski. Samen met je kids gaan we op ontdekkingstocht naar de leukste pistes en paden.

Kinder
slalom

Onze kinderslalom is het leukste event van de skireis! Terwijl de kinderen op de slalom tonen wat ze hebben geleerd, kan jij genieten van een glaasje cava of een lokale schnaps. Een onvergetelijk moment dat we vastleggen op video en achteraf doorsturen.